Vores Produkter
Live Tv- og Event producer er vores primære fokusområde, men vi leverer også totale løsninger til interaktive medier, digital uddannelse, webcasts, storskærm, events, news releases og meget mere...
Torben Julius
Tv-Producer
Vores Tv-Producer er Torben Julius, der gennem en årrække har arbejdet som producer på især sportsproduktioner, men også på koncerter, webcasts, studieudsendelser, storskærmevents, reklamefilm samt dokumentarer.

Han har gennem årene vundet flere priser, blandt mange MCA Guld i 2003 i katagorien "Corporate communication multimedie" og ITVA Platin i 2002 i Orlando i katagorien "Best New Media".

Med en baggrund som journalist og også stor erfaring indenfor foto og redigering, bringer Torben Julius en komplet pakke som producer.For at booke, klik på linket her:
Corporate medier
I mere end 10 år har MedieMedia Interactive produceret interaktive læringsmidler på dvd, internet samt intranet. Her har vi lagt vægt på en instinktiv brugerflade, og på et højpotentielt indlæringsniveau.

Vores produkter omfatter sikkerhedsindlæring på arbejdspladser,instruktion af hjælpemidler for svagthørende, præsentation af visioner for arkitekter, processforståelse for medarbejdere i store virksomheder, produkters vej fra råvare til hyldevare, debatfilm for børn- og unge, biografreklamer samt meget andet.
Tv-Producer
- Sport, Studie, Events, Koncerter, Webcasts m.m. Producerer blandt meget Champions League studie for Viasat i Norge, Fodboldkampe for TV2Sport/Viasat og Events for MediaTec Broadcast.

Fotograf
Live fotograf på fodbold, ishockey, modeshows, studie, koncerter, events og meget andet.
Stillfotograf til covers, reklamemagasiner samt web. Både optagelse samt post-production.

Redigeringstekniker
- Nyhedsindslag, features, magasin, reklame m.m. Både Avid og Final Cut

Journalist
- Videojournalist samt skrivende. Har blandt andet arbejdet på Christiansborg som politisk reporter for TV2-regionerne, journalist til VM98 for TV3.

Sprog
- Dansk, Engelsk, Svensk, Norsk og Tysk.
tju@mediemedia.dk
MedieMedia Interactive - tju@mediemedia.dk - +45 6166 6124
... eller send sms til +45 61666124
Vore kunder...